maanantai 30. toukokuuta 2011

NISHE TROUSERS ON THEIR WAY!


Ensimmäinen nettitilaukseni tänne EU:n ulkopuolelle sujui mutkattomasti ja niinpä nyt uskaltauduin näppäilemään pienen Asos-tilauksen matkaan myös. Kun vielä huomasin että siellä automaattisesti vähentävät VAT:n tuotteiden hinnasta tänne pakettia lähetettäessä - vaikka tietysti vatit joutuu sitten makselemaan tänne Sveitsiin muine kuluineen.

Suloisilta vaikuttavat Nishe:n rusettisomisteiset housut ovat minulle nyt siis matkalla! Kerran eräiden häiden Dagen efter -brunssilla (tällaiset häät minullekin kiitos – oli hauskaa kun vielä itse hääjuhlan jälkeen vietettiin aurinkoinen piknik-päivä samalla porukalla shamppanjan ja pikku-herkkujen kera) ihastelin morsiusneidon yksinkertaisen tyylikästä asua, joka koostui just tämän tyyppisistä tummansinisistä housuista ja hihattomasta topista.

Jo silloin mietin että tuollaiset pitäisi hankkia, mutta silmää miellyttävää paria ei ole tullut vastaan! Sormet vaan ristiin että nuo sopii ja koko on oikea! Tuon vyön reunaa vielä somistaa ihana värikäs kanttaus joka just niin hyvin sopis Paul Smithin avokkaitteni kanssa – niissä on myös pieni rusetti samalla väriskaalalla.

Muutakin somaa olisi ollut Nishe:n valikoimissa joten ehkä jos housujen leikkaus ja materiaali miellyttää, voisin harkita myös topin hankintaa. Tällä kertaa tilaukseen päätyi lisäksi vain 7 pulloa Batisten kuivashampoota, jota onkin ollut i.k.ä.v.ä. Tervetuloa taas good hair dayssit, jihuuu :)

6 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Vau, onpa nätit housut! Toivottavasti ovat sopivat :)

Kulkukatti kirjoitti...

Ihanat housut, tyylikkäät ja samaan aikaan tyttömäiset tuon ison rusetin ansiosta.

Kiva blogi sulla muuten ja kauniita kuvia! Mukavaa tutustua siellä päin asuvan suomalaisen eloon. Täälla blogimaailmassa on hauskaa harrastaa tätä nojatuolimatkailua :)

Terkut Torinosta toiselta ulkosuomalaiselta

Piretta kirjoitti...

Ansku, hih samaa ajattelin kun näin noi siellä :)) toivotaan että sopii!

Kulkukatti hei ja kiitos! Voi että heti paremmalla ajalla luen blogisi läpi, kävinkin jo kurkkaamassa :) Ihastuin Torinoon kun vietin siellä viikonloppua vähän aikaa sitten ja uusi reissu onkin ollut suunnitteilla!

Kulkukatti kirjoitti...

Piretta, hei, kiva kuulla, olet käynyt täällä Torinossa! Ja tervetuloa uudelleen :)

Tää on kyllä mielettömän kaunis kaupunki! Ihan harmittaa joskus, kun harva suomalainen tietää Torinosta, kaikki menevät aina Milanoon, jos Pohjois-Italiaan suuntaavat. Täältä tunnutaan tietävän vain Fiatin tehtaat ja ajatellaan, että Torino on joku ankea tehdaskaupunki, höh.

Ella B kirjoitti...

Batisten kuivashampoo on kyllä ihan parasta. Sitä löytyy nykyään Auchanin hyllyltä mutta kivaan 5euron hintaan. Suunnitellaan kaverin kanssa yhteistä Batiste-tilausta Asokselta siis!

Piretta kirjoitti...

Hei Ella B kiitti tiedosta !!! Mulle kävi niin että kuivashampoot jäivät paketista pois jostain syystä - laitoin Asoksen aspaan viikkoja sitten viestiä, mutta en saanut mitään vastausta..! Täytynee kirjoitella sinne uudestaan.

Viime viikonloppuna ostin testiin Sephoran ja olisko ollut John Friedan kuivashampoota Lyonista - ja ei kyllä toimi mulla ollenkaan.. eli maksaisin ihan mielellään vaikka ton 5 euroa hyvästä tuotteesta.. t epätoivoinen:D