maanantai 25. heinäkuuta 2011

COTON DE PARIS
Kesäkuussa vietin viikonlopun Pariisissa, Victor pääsi matkaan mukaan. Huomaatteko miten tottunut matkailija koiranpentumme onkaan - ei edes Eiffel-torni kiinnosta kun tää on jo nähnyt yhtä jos toista monumenttia ;-)


Taitais olla ekan trimmauksen paikka..


Oon kyllä iloinen siitä miten hyvin sekä kissa että koira on tottunut pikku matkailuun, karvapallot asettuvat ihan pyytämättä kantokoppiinsa kun ne ottaa esiin!

5 kommenttia:

Kulkukatti kirjoitti...

Onpa söpö koiruli :) Hienot potretit.

Olen harkinnut jo kauan kissan hankkimista, mutta tuo matkailu mietityttää. Eli joskus tulisi lennettyä väliä Italia-Suomi, mutta kuinka katti sellaiseen sopeutuisi.

Oletko totuttanut lemmikkisi jotenkin kantokoppaan pitämällä sitä aluksi leikkipaikkana vai ovatko he tottuneet siihen ihan vain matkailun myötä?

Nanna kirjoitti...

Huippuja kuvia!! =)

Piretta kirjoitti...

Hei Kulkukatti :) Mulla ei kovin ole kissoista kokemusta tätä meidän vaavia lukuunottamatta niin olin myös vähän huolissani
tuosta matkailupuolesta, sillä aika usein viikonloppureissuja tehdään - Kissat kun kuulemma viihtyvät mieluummin kotona ja uudet paikat saattavat stressata..

Meillä on kuitenkin sujunut ihan hyvin, laitettiin Rolf heti omaan koppaansa kun ensimmäistä kertaa
tuotiin kotiin ja alusta alkaen käytiin pikku autoajeluilla - Laitan sinne aina jonkun lelun mukaan ja jonkun huovan tms millä se tykkää kotonakin makoilla :)
Määränpäässä ei ole moksiskaan.. :D

Muuten ei ole ollut tarvetta etsiä keinoja totuttaa kumpaakaan boksiin, jätän kopat aina auki kotona ja siellä ne välillä nukkuvatkin päivän aikana, eli varsin helposti hoitui!

Varmaan tietty aika lemmikkikohtaista, mutta jos heti pennusta lähtien ottaa matkaan mukaan niin kuvittelisin että yleensä tottuvat!

Nanna - kiitos :))

Kulkukatti kirjoitti...

Kiitos Piretta hyvistä vinkeistä! Mietin just, että kyllähän rotukissojakin viedään kilpailuista toiseen eli kai ne kisutkin tottuu, kun vaan ottaa kantokopan heti arkiseksi jutuksi. Kiva kuulla, että teillä on mennyt noin hienosti!

Odotan tässä vielä "sopivaa" kissanhankkimishetkeä, mennee vuodenvaihteeseen. Kova kissakuume päällä :) Mutta ihan hyvä opiskella etukäteen.

Ps, mukava blogi sinulla :)

Piretta kirjoitti...

Kulkukatti - onnea odotteluun, se on niin kamalan vaikeaa kun kova kuume iskee.. ;-)