keskiviikko 10. elokuuta 2011

Little deco detailsKodin sisustus on jäänyt kakkossijalle kaiken muun tekemisen takia. Esimerkiksi vaatekaappia meillä ei ole vielä ollenkaan! Henkarit roikkuvat Ikean rekeillä vierashuoneessamme josta tuli kuin huomaamatta vaatehuone ;-)

Mehän lähdettiin ihan nollasta, sillä ollaan vuosia asuttu valmiiksi kalustetussa asunnossa. Ostellaan tavaroita ja kalusteita sitä mukaa kun lötyy jotain mikä todella miellyttää. Noh, tästä syystä meillä onkin vielä kovin avaraa.. :) Ei vaan oo ollut aikaa metsästää.Rakastan tätä sisältä valaistua karttapalloa..! Täydellinen meille matkustelua rakastaville. Tarkoitus on itse suunnitella myös kartta-aiheinen taulu - ideoita on, nyt vaan pitäisi päästä toteuttamaan! Mielessä on esim. materiaalista X leikattuja erillisiä ja eri kokoisia maiden muotoja jotka voisi sommitella seinälle.Amsterdamissa tykästyin tämmöiseen Mail- boksiin. Tuo kynäteline täytyy laittaa vielä täyteen paksuja värikyniä.. saan aina inspiraation sykäyksen kun näen värikkäitä kynätelineitä :-D Baby steps baby steps siis sisustuksen suhteen!


2 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Mun mielestä toi on hyvä taktiikka ostaa vasta sitten, kun löytää jotain todella mieluista, sitten ei tule hankkineeksi hätäisiä kompromissiratkaisuja :) Ihana tuo ensimmäinen kuva, sun vaatteet näyttää niin kiinnostavilta!

Piretta kirjoitti...

Moi Nina - samaa mieltä tosiaan ostotaktiikasta! Voi hih, olipa ihana lukea että vaatteet on kiinnostavan näköisiä :-) Sama kun kurkkii toisten meikkipusseihin ja kaikki näyttää aina niin kivalta :D